Beoordelingen van Bella Pyramide Losser

Recente recensies van Bella Pyramide Losser

5 sterren na 194 reviews

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide durum döner was de knoflooksaus ver te zoeken . Hamburgers gewoon in een papieren zakje gedaan zonder een bakje alles onder het vet en de patat was slap. Helaas gaat jullie kwaliteit wat jullie voorheen hadden extreem achteruit 2e keer dat we zo'n slechte bestelling hadden ,waardoor we niet meer gaan bestellen bij jullie.

Reactie van Bella Pyramide:beste, dat is vervelend dat u niet tevreden bent excuses daarvoor!als u telefonisch had doorgegeven had wij direct de geleverd maaltijden opgehaald en nieuw nagestuurd.als toch denk dat u nog een keer bij ons wel proberen graag melden wij zullen iets leuks van maken.je kunt doorgeven dat je met mij besproken heb .groetjes alan

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met het eten op zich en de bezorging is niks mis. Alleen bij ons ontbreekt altijd wel iets bij de bestelling en bij de bestelling van 2/3 weken geleden ontbraken 2 blikjes drinken. Gisteren aangegeven bij bestelling en dat we graag 2 blikjes chocomelk wilden krijgen we 2 pakjes chocomelk Dat staat toch niet in verhouding met de al betaalde blikjes drinken en mocht je geen blikjes hebben doe dan 4 pakjes er in. Nogmaals eten en bezorging top maar complete bestellingen is bij ons echt weinig voorgekomen en dat vind ik erg slordig en ben ik wel beetje klaar mee

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza calzone en tijdig geleverd m! Ga zo door

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma saus vergeten......jammer, wel besteld.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gewoonlijk prima

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten makkelijk te bestellen snelle service

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel geleverd!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 x kebah, zonder knoflooksaus en zonder sla wel voor betaald, super jammer en allebei de broodjes grote stukken uien

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had met shoarma besteld er zat geen shoarma tussen dus 3,50 euro teveel betaalt volgende keer graag wel bestelling compleet leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza besteld met extra ei ei niet ontvangen wel betaald.... De shoarma was heel hard en niet te eten .....

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging. Vriendelijke bezorger. Lekker eten, ruime porties.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgingwas veelte laat en er zat teveel ui op het broodje

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op het verkeerde adres bezorgd . Waardoor ons eten heel laat kwam.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, 🍕 snelle service. Dus niets mis mee. Gaan we zeker vaker doen.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza en bezorging was prima op tijd! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Totaalbeeld, goed eten, geen maagklachten na afloop. Verbeterpunten: Kaas op de Pizza quattro stagioni was te veel. Hebben wij eraf gescraapd. Hebben grote portie aardappelen besteld, vond meevallen hoe groot die was. Wellicht optie toevoegen aan site dat je nog iets meer erbij kunt bestellen.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Pasta heel goed. Hamburgers teveel kruiden en te vet

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Zeer tevreden 👍

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerrr eten 👍

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had extra asperges besteld en die zaten niet op de pizza. Verder tevreden

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er dit keer geen rauwkost bij de shoarma schotel. Voor de rest top!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en bezorging altijd netjes op de afgesproken tijd 👍

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren de saus vergeten gelukkig had ik zelf in huis maar die was niet zo lekker

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde ingrediënten op de pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de heerlijke pizza s.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Heerlijk gegeten

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren wederom heerlijk. Het kindermenu was groot genoeg (voor ons kind te groot). Daarnaast zou het pas om half 7 bezorgd worden (was het snelst) stonden ze gelukkig al om 6 uur voor de deur, toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en goed

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer Heeerlijk!!!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma was niet erg warm. En jammer dat jullie de rauwkost bij het shoarma en gebakken aardappelen in 1 bak doen. Krijg je van die lauwe rauwkost.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel hier wel vaker. Maar vanavond was het eten niet lekker en is het in prullenbak beland. Ook de knoflooksaus wordt steeds minder. Erg jammer

Reactie van Bella Pyramide:beste, dat is erg vervelend excuses voorongemaak.hier bij geef ik aan dat uw bestelling bij ons tegoed houd.graag volgende keer telefonisch aangeven dan kunnen wij direct de geleverd bestelling ophalen nieuw na sturen .vergeet niet bij ons moet altijd lekker zijn😁.alvast bedankt voor uw begrip.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een half uur te laat bezorgd..

Reactie van Bella Pyramide:beste, excuses voorongemaak wij zullen ons uiterste best dat volgende keer op aangegeven tijd word bezorgd!! alvast bedankt voor uw begrip.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam niet op aangegeven tijdstip helaas maar eten was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super super lekker, maakt niks uit wat je besteld. Echt een aanrader top

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect en erg lekker

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De grote bakje shoarma zijn erg klein Had nog wel honger na de hand Dus prijs verhouding na wat je krijgt Vind ik het iets te duur Eten was goed alleen weinig Volgende keer op zoek naar een andere afhaal tent

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, smaakte goed. Puntje van kritiek: speciaal met ansjovis besteld en betaald, maar niet gekregen. Gebeld en er kon een nieuwe gemaakt worden maar zou wel langer duren ivm afstand of de volgende keer korting. Gekozen voor laatste optie omdat we nu gingen eten samen. Keurige bezorger!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en snel 10 min

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een perfecte pizza.en ook optijd

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect heeft ons zeer goed gesmaakt. Verder is bezorging goed en netjes

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, alles compleet, warm en lekker eten! Top!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, bestelling op tijd en compleet!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Is perfect op tijd klaar. En erg lekker

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel ge bragt

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd super lekker

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was heerlijk

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te veel kaas op de kapsalon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was de kaas totaal niet gesmolten.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er super uit.en ook nog eens heerlijk.volgende x bestel ik ook weer bij jullie.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd prima. Alleen waar bij de vorige bestelling een "extra pita" er niet bij zat, dit ook aangegeven bij het plaatsen van deze bestelling, was er nu weer een bakje extra knoflook vergeten! En dit gebeurt vaker! Vind dat erg vervelend. Niet om die paar centen maar je hebt of saus te weinig of een broodje. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om gewoon dat in het tasje te stoppen wat er besteld wordt?? Hoop dat de inpakker beter gaat opletten anders ga ik elders bestellen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt lekker. Maar misschien niet handig om bezorging in overdinkel op de fiets te doen. Pizza was helaas koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en lekker 🔝

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

buiten om dat de bezorging 1.15 duurde (zal wel druk zijn) zat er bij de broodje doner stukken aangebrand vlees. Dat was weer minder. niet gewend van jullie. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel weer!!!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed ,ook optijd zoals altijd Vr groet

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er geen anjovis en ui op de pizza pesto, wat we wel besteld en betaald hebben.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De Quattro Stagioni en Picante pizza's waren erg lekker en de prijs was goed.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden patat besteld en kregen gebakken aardappelen tot groot verdriet van de kinderen die graag patat wilden. Pizza's waren lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling klein halfuur te laat dat is geen probleem maar het eten was niet meer warm ( lauw ) de bezorger gevraagd is het druk zegt hij nee valt wel mee??? de volgende keer gaat het eten retour hou niet van lauw eten 😝

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja lekker en veel!!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 3 kipschotels waren een klein beetje aangebrand en de aardappelschijfjes waren niet lekker krokant zoals anders, maar slap en te weinig kruiden. Helaas niet zoals gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer in korte tijd dat er te weinig saus is geleverd. Ik wil geen punt maken om 50 cent maar storend is het wel. Graag volgende keer beter opletten! Verder alles prima.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief goede gerechten en snelle levering ! Top 👍

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Viel wel op dat in het weekend de pizza kleiner is en minder belegd.. Vandaag was het dus top 😁

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Lekker van smaak en goede temperatuur.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt top heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas miste de saus bij de Doner, gelukkig hadden we nog zelf saus thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel bezorgd

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we vlakbij wonen waren de pizza’s nagenoeg koud. Beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk zoals gewoonlijk, alleen jammer dat ik bechamel/roomsaus over mn pasta pollo penne had i.p.v. tomatensaus...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is prima en we komen zeker terug om eten te bestellen. ik heb er begrip voor dat het druk is maar ik vind drie kwartier later bezorgen dan aangegeven wel erg veel vertraging. Geef dan aan dat het druk is en haal de gewenste tijd (als dat voor jullie niet mogelijk is) eruit

Reactie van Bella Pyramide:beste, wij vinden erg vervelende voor u zo lang moet wachten.graag aangeven bij eerst volgende bestelling wij gaan zeker iets daarmee doen. excuses voor het ongemak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat heel weinig shoarma in het broodje shoarma. En de patatjes van de kindermenus waren ontzettend slap. Voor de rest weer keurig bezorgd en verzorgd.

Reactie van Bella Pyramide:beste, graag aangeven bij eerst volgende bestelling wij gaan zeker iets daarmee doen. excuses voor ongemak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van de verrukkelijke pizza

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

geweldig lekker en tegen een prima prijs

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg lekker! Bezorgservice was snel en goed. En de pizza was niet te vet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en zijn top mensen. Met deze hitte werken #respect

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte net zoals altijd heerlijk, maar ze zijn helaas vergeten knoflooksaus mee te geven...

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en kwaliteit!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta tonno was niet geweldig..Volledig gaar gekookt waardoor het als snot uit elkaar viel, misschien was dit ook de oorzaak van het niet goed afgesloten bakje..De helft van de inhoud lag n.l. onderin het bezorgtasje.. De Pizza , tosti's en de aardappeltjes waren prima..

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten later, er miste een bakje saus en de Griekse salade was te veel ui en ik vraag me af of de feta kaas wel goed was. We hebben de salade uiteindelijk weg gegooid.

Reactie van Bella Pyramide:beste christe wij hebben zo juist uw reactie ontvangen wij vinden erg vervelend voor u.als telefonisch contact had direct opgenomen had dan direct kunnen oplossen maar toch graag melden bij eerst volgende bestelling van u dal zal wij zeker iets leuks van maken excuses voor ongemak. met vriendelijk groet, alan bella pyramide losser

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een pizza besteld welke op de foto er anders uit ziet dan gekregen. Tip pas de foto aan. Doner box besteld waar van de doner erg droog was

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht, we bestellen regelmatig en het is de laatste keren steeds slechter. Als we extra pits bestellen zit deze er steeds niet bij, doner die veel te droog is en ontbrekende sauzen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel gebracht

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de døner pizza's was de pizza maar erg weinig bezaaid met døner. Erg jammer. Bij de shoarma Pizza was het al iets beter. De salami pizza was daarentegen prima tot perfect. We hopen dat het verbetert.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en goed

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, was heerlijk

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd van een uur en het eten was niet al te warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gebeld dat het adres op een andere locatie was dan google maps aangeeft, maar we moesten de bezorger toch zelf tegemoet rijden, anders was het fout gegaan, maar de pizza's waren erg lekker!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze pizza was zo goed als koud. De rest dat we hadden was uitstekend.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed hoor maar het was een half uur later dan de tijd die via mail was doorgegeven. Tussen bestelling plaatsen en bezorgtijden zat al 50 min en dan nog een half uur wachten. Dit is overigens al de tweede keer dat dit gebeurd met dit verschil dat het dit keer wel warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind alleen jammer dat er nu grote tomaat stukken bij zijn

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte super goed! Was ook nog goed warm, zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik begrijp dat het druk is op bepaalde tijdstippen maar als je op tijd een bepaalde tijd afspreekt en je presteerd het dan nog om 45 min te laat te komen scheelt er iets aan de planning. En dan vergeet je ook nog de sausjes beetje erg!kun je nog later beginnen met eten. Het eten was overigens lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker,bezorging ook top alleen soms gaat het mis qua drinken wat er niet bijzit of zoals gisteren aangegeven bij opmerkingen geen groente op broodje kebab en wat zit er op... groente dus soms beetje slordig maar eten 👍

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top lekkere pizza👍

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, stond klaar, was warm .....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke piza gegeten, mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima optijd bezorgd, en nog erg warm prima.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schnitzel besteld. Waarbij de saus er nagenoeg niet op zat en het vlees te donker gebakken was. De aardappeltjes waren veel te hard sommigen zelfs zwart. Wel vaker besteld maar dit keer was het echt niet het beste wat ze hebben.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza ham kaas besteld met als extra topping salami. Wat krijg je kaas en salami. Ham is nergens te vinden

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en vriendelijk! Alleen miste ik knoflook saus bij mijn bestelling. Ik hoop dat het de volgende keer een goed gaat!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd! Snelle afhandeling en bezorging. Helemaal Toppie, volgens dochter lief😊

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten en snelle bezorging!!!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed bereid vriendelijk personeel

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!! Heerlijke pizza calzone met shoarma en doner👏🏻

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om 18.30uur besteld, bezorgen zsm, ga er vanuit dat het langer kan duren.. Om 19.30uur zou t bezorgd worden 19.45uur nog niks, 20.00uur dacht ik bel ff. Hadden ze mijn bestelling niet uitgeprint en niet gemaakt, kon nog maar duurde zeker drie kwartier.. Ben k niet gewend erg jammer. Want het eten is er wel goed maar zal nu eerst keer nadenken of ik er weer ga bestellen.!!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

schotel was zeer lekker en ruim voldoende voor 1 persoon !

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was vers en erg lekker !

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelschijfjes waren erg lekker. Döner was te zout e het broodje was 1 kruimel bende en niet te eten. Viel uit elkaar. De pizza was goed

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere schotels, alleen de salade kan wat gevarieerder.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten en snel bezorgd

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was goed Alleen de aardappelen erg droog leek of ze het in het voren waren gebakken.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas pizza nr 3 besteld en een shoarma pizza gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schotel was prima. Tzaztiki saus zat schimmel op, bah

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal toppie ! Klaar volgens afspraak en nog lekker ook .....

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en netjes op tijd bezorgd.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed warm ondanks dat het met de fiets was gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten,complete bestelling (bedoel ik mee, er mist nooit iets) en snelle bezorging met vriendelijk personeel!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Snelle levering. Heerlijke T-bone en shoarma met aardappelen schijfjes. Goed gekruid.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste, De bestelde broodjes waren dit keer wat kouder dan dat ze normaal zijn. We hebben er wel weer van genoten hoor, want ze smaken heerlijk. Ik heb nog wel een tip voor jullie bezorging. Jullie houden mij heel goed op de hoogte van de bestelling en de verwachte bezorgtijd. Echter is me opgevallen dat jullie elke keer een stuk eerder aanwezig zijn. Soms wel een half uur. Kunnen jullie de verwachte bezorgtijd iets accurater maken? Groet, Ronald Tienkamp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk. Alleen ze werden 20 minuten later bezorgd dan af gesproken was

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk genoten v/d shoarma en gebakken aardappelen. Ook de T-bone was perfect.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

We eten geregeld van jullie. Altijd super lekker, deze keer ook alleen was de shoarma behoorlijk zout.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren wat vergeten te bestellen. Werd sneller dan verwacht nageleverd. Smaakte prima.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker gegeten.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Spareribs schotel is erg lekker!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten!!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur maar eens gebeld waar het eten bleef. Hierop wordt gezegd dat ze er nog mee bezig zijn (druk). Volgens mij gewoon vergeten. Er wordt beloofd dat het nog ongeveer 15 tot 20 minuten duurt en dat we ter compensatie 2 blikjes drinken zouden krijgen. Inmiddels was er alweer meer dan een half uur verstreken en wordt er aangebeld. Eten wordt geleverd en na dit te hebben uitgepakt blijkt dat alles koud is. (€ 26,=) Kan ook niet anders als je op een fiets komt. En nee, geen blikjes drinken. Wederom gebeld en er wordt gezegd dat ze een fles cola laten bezorgen. (weer op de fiets). Fles wordt gebracht met de meegebrachte excuses. Conclusie: 2 uur gewacht op koud eten en een (gratis) fles cola. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd en we hebben nu besloten dat dit de laatste keer is geweest dat wij iets bij Bella Pyramide hebben besteld.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten. Vriendelijke bezorger!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelschijfjes waren te lang gebakken/of opnieuw. Verder wel prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wordt niet naar de tijd gekeken kwam anderhalf uur te vroeg er slecht

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging liet wel even op zich wachten .Tijdens het wachten werden we al gebeld met de mededeling dat het erg druk was en dat we er ter compensatie 2 blikjes cola bij kregen voor het ongemak..Zeer netjes..De bestelling was niet helemaal correct..Ipv een broodje shoarma kaas een gewoon broodje shoarma ontvangen.. nou jah..kan gebeuren geen probleem want hij was wel erg lekker 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte goed! Helaas was het broodje Döner niet zoals de voorgaande keren. Was een stuk kleiner! Bestel vaak een jumbo. Maar deze leek meer op de normale helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker gegeten en snelle bezorging!!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, smakelijke pizza.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super!!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. Shoarma pizza en hotwings. Nog goed warm na bezorging en snelle levering.TOP??

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was supper snel op de gewenste tijd en het eten was lekker warm heerlijke pitzza s

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Goed van smaak. Een aanrader.