Bewertungen von Bella Pyramide Losser

Neue Beurteilungen

4.0
Waar blijft de cola
23 Juni 2024
Jolanda van der Zee
23 Juni 2024

Lekkerrrr! Snelle bezorging đŸ’Ș Helaas zaten onze 2 bakjes knoflooksaus er niet bij, klein minpuntje đŸ€—

MARTINEZ FERNANDEZ
21 Juni 2024

GEWELDIGE PATAT DEZE KEER , DIKKE AARDAPPELS & SUPER LEKKER GEKRUID. WAAROM NIET ALTIJD DEZELFDE PATAT ?

Jansen
19 Juni 2024

Goed belegde pizza’s. Smaakte goed

iris
16 Juni 2024

eten kwam super snel! Helaas was de tosti geen tosti maar gewoon een broodje met salami en kaas. De aardappels waren donker en hard gebakken. En op de lachmachun zat geen saus (1€) en een halve ui die niet gesneden was, heel vies. Niks van de bestelling was deze keer goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MARTINEZ FERNANDEZ
10 Juni 2024

ALLES WAS WEER HEERLIJK LEKKER & OOK OP TIJD BEZORGD.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ter denge
8 Juni 2024

Erg snelle bezorging , pizza was lekker warm en we hadden een lieve bezorger

Astrid de Lang
5 Juni 2024

Had broodje shoarma met kaas besteld. De kaas was vergeten. Dit gebeurt vaak als iets met kaas besteld wordt.

Wendy
5 Juni 2024

De Cocktail saus is leeg gelopen over de blikjes drinken. Niet grappig om de blikjes af te wassen en pizza zonder saus.

Astrid
28 Mai 2024

Er wordt weleens iets vergeten. Vandaag was de knoflooksaus niet bijgeleverdn

MARTINEZ FERNANDEZ
28 Mai 2024

ALLES WAS WEER ERG LEKKER , VIND HET ALLEEN ERG JAMMER DAT JE ALLEEN GRTE PORTIES GEBAKKEN AARDAPPELS OF PATAT KUNT BESTELLEN . MEER DAN DE HELFT GAAT GEWOON DE VUILNIS IN ALS JE MAAR VOOR 1 PERSOON BESTELD . EN DAN IS HET WEGGEGOOID GELD.

Irm
25 Mai 2024

Kruidenboter was vloeibaar en dus niet te eten. Daarbij zat er erg weinig in.

Bianca Kuipers
24 Mai 2024

De pizza met tonijn was niet lekker. Er zat een bijsmaak aan die er normaal niet op zat. Vorige keer had ik een kleine kipschotel en daar zat een verbrande smaak aan. Wij vonden jullie tot op heden de betere in Losser. Moet zeggen dat de kwaliteit steeds vaker minder is, terwijl prijs omhoog gaat Lijkt me geen goede ontwikkeling.

M I MARTINEZ FERNANDEZ
23 Mai 2024

ZOALS ALTIJD LEKKER & OP TIJD

Boek
15 Mai 2024

De pizza wat ik besteld had was zeker niet de kwaliteit wat ik gewend ben, de pizza was zo rijkelijk belegt dat het de overtoon haf, wat ik bedoel de pizza was zo vol met champignons en ui dat je de ham en de rest van de pizza niet meer kon proeven de hoeveelheid wat er op zat kon je wel 4 pizza's mee beleggen. Heel dus ook niet opgegeten

Koning
11 Mai 2024

We hadden twee pastas plus twee andere dingen, maar de pasta zaten niet meer in het bakje toen we ze kregen, hierdoor is er een voor de helf 't op de grond gevallen. We zijn dit zo van jullie gewend . Het andere eten was prima.

Shelley
9 Mai 2024

Aardappel schijfjes waren te lang gebakken. Broodje vergeten voor bij de shoarma en ik had de shoarma zonder groente besteld maar dat zat er wel in.

Jaarsma
8 Mai 2024

Goedgevulde pizza zoals besteld.

Postma
5 Mai 2024

Wederom heerlijk gegeten

MARTINEZ FERNANDEZ
1 Mai 2024

PRIMA GEREGELD & HEERLIJK GEGETEN

Bert
30 April 2024
MARTINEZ FERNANDEZ
24 April 2024

ERG OP TIJD GELEVERD & HEERLIJK GEGETEN.

Mary-Ann Ferris
22 April 2024
Smeets
14 April 2024

Shoarma was erg droog

Janny Beuvink
30 MĂ€rz 2024
Marjolein Lage venterink
24 MĂ€rz 2024
Edith de Vos
23 MĂ€rz 2024

Shoarmaschotel,shashlikschotel,en pizza shoarma....het was zoals gewoonlijk super lekker(en veel).Netjes op tijd bezorgd.

Marjolein
23 MĂ€rz 2024

Beide eten waren lauw/koud...!! En jullie hadden ons gebeld of kwartier eerder kon en dat kon wel en wat doen jullie jullie komen gewoon veel later dan afgesproken tijd..!

Joy
20 MĂ€rz 2024

Snelle bezorging! Eten was lekker alleen de kaas op de lachmacun met donor was vergeten

Laurens Hillen
29 Februar 2024
Rita
25 Februar 2024

Snelle bezorging. Maar helaas niet echt warm meer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart
17 Februar 2024
Roy
8 Februar 2024

De pizza’s waren heerlijk. Goed formaat en rijkelijk belegd. De bezorging was ook snel en netjes. Ga zo door!

Hartgerink
7 Februar 2024
Bashar
29 Januar 2024

Kwaliteit van het eten was echt super! Heerlijk eten. Wat het nog perfect zou maken, is de al gesneden pizza. Voor mij is het zelfsprekend dat het al gesneden is, ik wist niet dat ik dat erbij moest zeggen. De calzone was wel nat aan de onderkant, te veel olie misschien? Maar over het algemeen een aanraader!! Heerlijk eten :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne
20 Januar 2024

Bestelling was niet compleet. Extra knoflook saus besteld, echter zat deze er niet bij

Martin/Monica Haarman
12 Januar 2024

Was weer super lekker perfect bereidt en verpakt lekkerd vers Super aardige bezorger💯💯👍

M lage venterink
8 Januar 2024

Was erg snel bezorgd en het was heerlijk warm het eten prima💐

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hedy
6 Januar 2024

Eten is lekker.goede service en snelle bezorging en altijd vriendelijk.geen verdere opmerkingen.

Aron
31 Dezember 2023
sijmen
22 Dezember 2023

Bestel hier altijd en is altijd om te genieten snelle bezorgen lekker warm en zeker een aanrader!

S
21 Dezember 2023

Nr 18 is niet nr 18.. is al voor de 2e keer mis gegaan.

René Kapers
9 Dezember 2023

De kip döner was heerlijk. Ruim voldoende en lekker veel vlees. De pizza was ook super. Dit is de reden dat wij bij jullie bestellen.

Marion
9 Dezember 2023

Allen heerlijk met smaak gegeten

Dennis
26 November 2023
Rb
19 November 2023
C
18 November 2023

Het eten was lauw. De smaak van de gerechten was verder wel goed.

mrk
18 November 2023

Perfect op tijd en ook goed warm bezorgd.

C.J.van Attikum
17 November 2023

Na een tijd niet gebruik te hebben gemaakt van B.P. omdat de pizza's ons te zwart gebakken waren en enkele keren de bestellingen niet kompleet waren. Toch weer een poging gedaan, en we moeten nu oordelen, dat de bestelde pizza's nu, echt goed waren.. en de bestelling keurig optijd was. B.P. ga zo door, je hebt een oude klant terug..

Soer
12 November 2023
Natasja
6 November 2023

Normaal gesproken geen klachten echter vandaag de doner niet helemaal gaar, was vet, roze van kleur. Jammer, volgende keer weer beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kuiper
4 November 2023

Helaas was de pizza koud bij aankomst. Eerdere ervaringen altijd goed geweest.

Nvt
26 Oktober 2023

Nr1 zoals altijd, beste van losser👍

H3sen
30 September 2023

Sneller geleverd dan aan gegeven

Sonja
29 September 2023

Prima eten mooi op tijd gebracht

Anoniem
22 September 2023

Goed eten en goede service, had alleen een beetje medelijden met de bezorger die door de regen moest fietsen 😂

Monique
21 September 2023

Lekker eten!

Rob
27 August 2023

De bezorging was snel en het eten was lekker warm. Ik vond alleen het vlees en aardappelen een beetje te zout.

Niels
22 August 2023

Shoarma en aardappeltjes waren lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Theo Even
21 August 2023

Snel bezorgd en heerlijk van smaak, het was verassend lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kreuzberg
19 August 2023

Er was iets fout gegaan met onze bestelling maar dat is zeer snel en goed opgelost. Het eten was heel lekker!

Arthur smeets
18 August 2023

De ananas lag allemaal in het midden ipv verdeeld over de pizza

D
14 August 2023

Snel en de beste calzone van losser👍👍 (totaal niet vet zoals de rest!)

Coen
12 August 2023

Warme pizzadoos is nog geen warme pizza. Was dus koud. Verder de saus vergeten bij pizza

Henk
12 August 2023

Verschrikkelijk! Eerst werden we gebeld dat het 15 minuten langer ging duren, dat werden er 25. En de pizza was nog droger dan de pizzadoos en de aardappels waren helemaal nat.

MARIA ISABEL MARTINEZ FERNANDEZ
12 August 2023

IK HEB EERDER BIJ JULLIE BESTELD TOEN VOND IK HET SUPER , MAAR VANDAAG VOND IK HET ALLESBEHALVE GOED , IK BESTEL 2X TZATZIKI-SAUS, KRIJG ER MAAR 1 & DE PATAT WAS ZO SLAP & ONGEKRUID , ZAT TOTAAL GEEN SMAAK AAN . EN WAAROM KUN GEEN KLEINE PORTIE PATAT BESTELLEN , DE HELFT MOET JE WEGGOOIEN.

Albert
5 August 2023
Albert Driever
25 Juli 2023
Hugo Camps
22 Juli 2023

Was Oke. Lahmacun en aardappels. Veel eerder bezorgd dan aangegeven(3 kwartier eerder
..)

D
18 Juli 2023
Janneke Gouma
16 Juli 2023

De bezoeging was vriendelijk en sneller dan gepland. Er ontbrak bij de shoarmaschotel hawai de kaas en de ham. Ook hadden we dit keer 1 bakje knoflooksaus minder dan besteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
10 Juli 2023
Rolink
9 Juli 2023

Smaak van eten zoals altijd lekker. Het was echt lauw dat was erg jammer

MI MARTINEZ FERNANDEZ
5 Juli 2023

SUPER LEKKER & ERG OP TIJDBEZORGD.

Tom
4 Juli 2023
Jo
2 Juli 2023

Grote portie, en binnen de afgesproken tijd bezorgd! Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E
2 Juli 2023

!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manita
13 Juni 2023
Iris vdw
11 Juni 2023

Ik weet niet wat er met de broodjes was gebeurt maar alles lag eraf en moest je zelf weer als broodje in mekaar zetten! Aardappels waren erg slof en in het bakje gegooid. Jammer! Normaal wel tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
10 Juni 2023

Geen saus erbij dat vond ik jammer. Verder vond ik het wel goed.

Gaby Munster
10 Juni 2023
Jan Snijders
7 Juni 2023

Prima oplossing van problemen en prima service

Femke
4 Juni 2023

Specifiek gevraagd om zonder kaas , is het alsnog zonder kaas

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

22 Mai 2023
Juyik
21 Mai 2023
Kees Witziers
14 Mai 2023
Jaarsma
2 Mai 2023

Goed en lekker!

Jaarsma
19 April 2023

Goede smaakvolle pizza's.

H.harmers
19 April 2023
J
19 April 2023

Sinds een paar jaar dit keer wel echt goed warm eten misschien hebben ze wat veranderd.

Henry
14 April 2023

Geen

Melissa
4 April 2023

Helaas pizza was koud.en geschreven zonder champignons en wat krijg ik een heel paddestoelen veld.

Anita
4 April 2023

Shoarma was droog, Saté was donker gebakken. Bezorging bijna een kwartier later dan aangegeven via de e-mail. Aardappels waren lekker, voldoende saus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joke
26 MĂ€rz 2023

Het was snel en warm geleverd. De pizza smaakte goed. Zeer tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kersten
25 MĂ€rz 2023

Ik heb nog nooit zo een vol geladen pizza gezien

Lepelaarstraat 17
19 MĂ€rz 2023

Lekkere bodem, voldoende gevulde pizza, goed warm en snel bezorgd👍

Tobias
16 MĂ€rz 2023

Ja zwaar mooi maat

Marijke
6 MĂ€rz 2023

Het ligt er net achter wie er staat de Ă©Ă©n keer is het eten goed en soms ook niet Moet wel zeggen de bezorging is goed en de bezorgers zijn altijd beleefd

C.J.van Attikum
23 Februar 2023

Girosschotel, met volgens ons kehbab kruiden. Volgens ons is Giros grieks dus anders gekruid, eens en nooit meer..

Mariët Bakker
21 Februar 2023