Beoordelingen van Bella Pyramide Losser

Recente recensies

5.0
Bart
17 februari 2024
Roy
8 februari 2024

De pizza’s waren heerlijk. Goed formaat en rijkelijk belegd. De bezorging was ook snel en netjes. Ga zo door!

Hartgerink
7 februari 2024
Bashar
29 januari 2024

Kwaliteit van het eten was echt super! Heerlijk eten. Wat het nog perfect zou maken, is de al gesneden pizza. Voor mij is het zelfsprekend dat het al gesneden is, ik wist niet dat ik dat erbij moest zeggen. De calzone was wel nat aan de onderkant, te veel olie misschien? Maar over het algemeen een aanraader!! Heerlijk eten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
20 januari 2024

Bestelling was niet compleet. Extra knoflook saus besteld, echter zat deze er niet bij

Martin/Monica Haarman
12 januari 2024

Was weer super lekker perfect bereidt en verpakt lekkerd vers Super aardige bezorger💯💯👍

M lage venterink
8 januari 2024

Was erg snel bezorgd en het was heerlijk warm het eten prima💐

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hedy
6 januari 2024

Eten is lekker.goede service en snelle bezorging en altijd vriendelijk.geen verdere opmerkingen.

Aron
31 december 2023
sijmen
22 december 2023

Bestel hier altijd en is altijd om te genieten snelle bezorgen lekker warm en zeker een aanrader!

S
21 december 2023

Nr 18 is niet nr 18.. is al voor de 2e keer mis gegaan.

René Kapers
9 december 2023

De kip döner was heerlijk. Ruim voldoende en lekker veel vlees. De pizza was ook super. Dit is de reden dat wij bij jullie bestellen.

Marion
9 december 2023

Allen heerlijk met smaak gegeten

Dennis
26 november 2023
Rb
19 november 2023
C
18 november 2023

Het eten was lauw. De smaak van de gerechten was verder wel goed.

mrk
18 november 2023

Perfect op tijd en ook goed warm bezorgd.

C.J.van Attikum
17 november 2023

Na een tijd niet gebruik te hebben gemaakt van B.P. omdat de pizza's ons te zwart gebakken waren en enkele keren de bestellingen niet kompleet waren. Toch weer een poging gedaan, en we moeten nu oordelen, dat de bestelde pizza's nu, echt goed waren.. en de bestelling keurig optijd was. B.P. ga zo door, je hebt een oude klant terug..

Soer
12 november 2023
Natasja
6 november 2023

Normaal gesproken geen klachten echter vandaag de doner niet helemaal gaar, was vet, roze van kleur. Jammer, volgende keer weer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuiper
4 november 2023

Helaas was de pizza koud bij aankomst. Eerdere ervaringen altijd goed geweest.

Nvt
26 oktober 2023

Nr1 zoals altijd, beste van losser👍

H3sen
30 september 2023

Sneller geleverd dan aan gegeven

Sonja
29 september 2023

Prima eten mooi op tijd gebracht

Anoniem
22 september 2023

Goed eten en goede service, had alleen een beetje medelijden met de bezorger die door de regen moest fietsen 😂

Monique
21 september 2023

Lekker eten!

Rob
27 augustus 2023

De bezorging was snel en het eten was lekker warm. Ik vond alleen het vlees en aardappelen een beetje te zout.

Niels
22 augustus 2023

Shoarma en aardappeltjes waren lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Even
21 augustus 2023

Snel bezorgd en heerlijk van smaak, het was verassend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kreuzberg
19 augustus 2023

Er was iets fout gegaan met onze bestelling maar dat is zeer snel en goed opgelost. Het eten was heel lekker!

Arthur smeets
18 augustus 2023

De ananas lag allemaal in het midden ipv verdeeld over de pizza

D
14 augustus 2023

Snel en de beste calzone van losser👍👍 (totaal niet vet zoals de rest!)

Coen
12 augustus 2023

Warme pizzadoos is nog geen warme pizza. Was dus koud. Verder de saus vergeten bij pizza

Henk
12 augustus 2023

Verschrikkelijk! Eerst werden we gebeld dat het 15 minuten langer ging duren, dat werden er 25. En de pizza was nog droger dan de pizzadoos en de aardappels waren helemaal nat.

MARIA ISABEL MARTINEZ FERNANDEZ
12 augustus 2023

IK HEB EERDER BIJ JULLIE BESTELD TOEN VOND IK HET SUPER , MAAR VANDAAG VOND IK HET ALLESBEHALVE GOED , IK BESTEL 2X TZATZIKI-SAUS, KRIJG ER MAAR 1 & DE PATAT WAS ZO SLAP & ONGEKRUID , ZAT TOTAAL GEEN SMAAK AAN . EN WAAROM KUN GEEN KLEINE PORTIE PATAT BESTELLEN , DE HELFT MOET JE WEGGOOIEN.

Albert
5 augustus 2023
Albert Driever
25 juli 2023
Hugo Camps
22 juli 2023

Was Oke. Lahmacun en aardappels. Veel eerder bezorgd dan aangegeven(3 kwartier eerder…..)

D
18 juli 2023
Janneke Gouma
16 juli 2023

De bezoeging was vriendelijk en sneller dan gepland. Er ontbrak bij de shoarmaschotel hawai de kaas en de ham. Ook hadden we dit keer 1 bakje knoflooksaus minder dan besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
10 juli 2023
Rolink
9 juli 2023

Smaak van eten zoals altijd lekker. Het was echt lauw dat was erg jammer

MI MARTINEZ FERNANDEZ
5 juli 2023

SUPER LEKKER & ERG OP TIJDBEZORGD.

Tom
4 juli 2023
Jo
2 juli 2023

Grote portie, en binnen de afgesproken tijd bezorgd! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
2 juli 2023

!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manita
13 juni 2023
Iris vdw
11 juni 2023

Ik weet niet wat er met de broodjes was gebeurt maar alles lag eraf en moest je zelf weer als broodje in mekaar zetten! Aardappels waren erg slof en in het bakje gegooid. Jammer! Normaal wel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
10 juni 2023

Geen saus erbij dat vond ik jammer. Verder vond ik het wel goed.

Gaby Munster
10 juni 2023
Jan Snijders
7 juni 2023

Prima oplossing van problemen en prima service

Femke
4 juni 2023

Specifiek gevraagd om zonder kaas , is het alsnog zonder kaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

22 mei 2023
Juyik
21 mei 2023
Kees Witziers
14 mei 2023
Jaarsma
2 mei 2023

Goed en lekker!

Jaarsma
19 april 2023

Goede smaakvolle pizza's.

H.harmers
19 april 2023
J
19 april 2023

Sinds een paar jaar dit keer wel echt goed warm eten misschien hebben ze wat veranderd.

Henry
14 april 2023

Geen

Melissa
4 april 2023

Helaas pizza was koud.en geschreven zonder champignons en wat krijg ik een heel paddestoelen veld.

Anita
4 april 2023

Shoarma was droog, Saté was donker gebakken. Bezorging bijna een kwartier later dan aangegeven via de e-mail. Aardappels waren lekker, voldoende saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
26 maart 2023

Het was snel en warm geleverd. De pizza smaakte goed. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kersten
25 maart 2023

Ik heb nog nooit zo een vol geladen pizza gezien

Lepelaarstraat 17
19 maart 2023

Lekkere bodem, voldoende gevulde pizza, goed warm en snel bezorgd👍

Tobias
16 maart 2023

Ja zwaar mooi maat

Marijke
6 maart 2023

Het ligt er net achter wie er staat de één keer is het eten goed en soms ook niet Moet wel zeggen de bezorging is goed en de bezorgers zijn altijd beleefd

C.J.van Attikum
23 februari 2023

Girosschotel, met volgens ons kehbab kruiden. Volgens ons is Giros grieks dus anders gekruid, eens en nooit meer..

Mariët Bakker
21 februari 2023
H.harmers
19 februari 2023
H.harmers
16 februari 2023
Jaarsma
14 februari 2023
Anoniem
9 februari 2023
Ellen
5 februari 2023
Janny Beuvink
1 februari 2023

Goede kwaliteit, op tijd en warm bezorgd, goed gedaan. En het was heel lekker

Gaby Munster
31 januari 2023

Heerlijke pizza’s . Krokante bodem. Netjes bezorgd. Heel tevreden

H.harmers
29 januari 2023
Slomp
24 januari 2023

Een groot verbeter punt. Is wanneer een tijdstip word aangegeven dat de klant besteld of dat door jullie word aangegeven wanneer het bezorgd word. Dan moet je die aanhouden met 5 a 10 min speling. Geen 30 tot zelfs 40 min te vroeg. Aantal keer gehad , bestelling gedaan onderweg. En kom ik thuis is het er al lang. Koud en al geworden.

Harmers
17 januari 2023
Dilon
14 januari 2023

Vrijdag avond heel laat besteld, bezorging was super snel en heel erg vers! Ga hier zeker vaker bestellen, altijd spannend savonds, maar zeker boven verwachting!

R
12 januari 2023
Ilonka
7 januari 2023

Bestelling was verkeerd.

Jen.
30 december 2022

Complimenten voor de bezorger die de deur dichtdeed na volle handen. Helaas was de shoarma schotel niet lekker

E
29 december 2022

8 verschillende gerechten, pizza, pasta , doner. Alles was prima

A
21 december 2022
Arda
18 december 2022

Pizza was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

seb nijenhuis
11 december 2022

HET DUURDE LETTERLIJK EEN UUR EN EEN KWATIER HEEL LANG KEN BETER

De Vries
20 november 2022

Pizza was zoals altijd super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
20 november 2022

Eten smaakt goed, was echter lauw, tegen koud aan, bij bezorging. Verder alle knoflooksaus op 1 plek in het broodje ipv verdeeld

Arno van den heuvel
19 november 2022

ik had eten bestelt na een tijdje was het eten er nog niet ik bellen en was er foutje gemaakt dus de eigenaar vertelde mij hij ging het teen gelijk maken en ik hoefde er niks voor te betalen kijk aan zo kan het ook waar ik op zei nou dan doen allebei de helft wat een super goede service en ook nog eens lekker eten dank je wel het heeft gesmaakt

Hogenstijn
7 november 2022

Besteld was: 1× Lahmacun met kaas € 4,50 Knoflooksaus, Geen drankje 1× Broodje shoarma kaas € 8,50 Klein, Knoflooksaus, Geen drankje Gekregen lamachun met rode saus en broodje shoarma zonder kaas Mvg hogenstijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Menzel
6 november 2022
Reinier Baartman
24 oktober 2022

bezorger was er kk snel vgm had hij straaljager fzo donër was tantoe lekker inshallah

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vrijbloed
10 oktober 2022

In eerste instantie was de bestelling verkeerd, maar na telefonisch contact kregen we opnieuw de juiste en lekkere pasta

Edith
6 oktober 2022
Marijke
3 oktober 2022

De bestelling was er snel. De pizza toping zagen er goed uit de bodem was ook goed dit keer niet zo dun en verbrand. Wel één puntje vond de kruiden die er op het shoarma vlees wordt gedaan voor op het brood niet zo lekker Als het zo blijft zal ik zeker weer wat vaker bestellen

Rod
2 oktober 2022
Bart
1 oktober 2022
Esther
1 oktober 2022

Jullie kwaliteit is altijd goed!

Benneker
28 september 2022

Het was erg lekker