Reviews from Bella Pyramide Losser

Recent reviews

5.0
Jaarsma
15 July 2024

Uien zeer grof gesneden, weinig beleg. Smaak zeer matig. Niet weer bestellen we hier.

Patrick
14 July 2024

Het is wel eens lekkerder geweest

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Moon
12 July 2024

Netjes geleverd maar niet te etende aardappels waren te veel gekruid meer kruiden dan aardappels en het vlees was kurk droog Jammer van m’n zuur verdiende geld😩

Mod
11 July 2024

Prima gegeten, snel en vriendelijk bezorgd

Jeanette
9 July 2024

Heerlijk eten ! Er was vanavond iets mis gegaan bij de bezorging, maar dit werd snel en prima opgelost. Dank daarvoor ! En nogmaals: het eten was heerlijk !!

Soethof
8 July 2024
MARIA ISABEL MARTINEZ FERNANDEZ
4 July 2024

HET WAS WEER NET ALS ANDERS SUPER & VOORNAMELIJK DE PATAT , LEKKER GROOT & HEERLIJK GEKRUID . NOG NOOIT ZULKE LEKKERE PATAT GEGETEN.

Schwarts
4 July 2024

Heerlijk gegeten,maar teveel aardappel s

Judith
1 July 2024

Er zat wel erg weinig op de pizza heel karig belegt

x
24 June 2024
Jolanda van der Zee
23 June 2024

Lekkerrrr! Snelle bezorging 💪 Helaas zaten onze 2 bakjes knoflooksaus er niet bij, klein minpuntje 🤗

MARTINEZ FERNANDEZ
21 June 2024

GEWELDIGE PATAT DEZE KEER , DIKKE AARDAPPELS & SUPER LEKKER GEKRUID. WAAROM NIET ALTIJD DEZELFDE PATAT ?

Jansen
19 June 2024

Goed belegde pizza’s. Smaakte goed

MARTINEZ FERNANDEZ
10 June 2024

ALLES WAS WEER HEERLIJK LEKKER & OOK OP TIJD BEZORGD.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ter denge
8 June 2024

Erg snelle bezorging , pizza was lekker warm en we hadden een lieve bezorger

Astrid
28 May 2024

Er wordt weleens iets vergeten. Vandaag was de knoflooksaus niet bijgeleverdn

MARTINEZ FERNANDEZ
28 May 2024

ALLES WAS WEER ERG LEKKER , VIND HET ALLEEN ERG JAMMER DAT JE ALLEEN GRTE PORTIES GEBAKKEN AARDAPPELS OF PATAT KUNT BESTELLEN . MEER DAN DE HELFT GAAT GEWOON DE VUILNIS IN ALS JE MAAR VOOR 1 PERSOON BESTELD . EN DAN IS HET WEGGEGOOID GELD.

Irm
25 May 2024

Kruidenboter was vloeibaar en dus niet te eten. Daarbij zat er erg weinig in.

M I MARTINEZ FERNANDEZ
23 May 2024

ZOALS ALTIJD LEKKER & OP TIJD

Jaarsma
8 May 2024

Goedgevulde pizza zoals besteld.

Postma
5 May 2024

Wederom heerlijk gegeten

MARTINEZ FERNANDEZ
1 May 2024

PRIMA GEREGELD & HEERLIJK GEGETEN

Bert
30 April 2024
MARTINEZ FERNANDEZ
24 April 2024

ERG OP TIJD GELEVERD & HEERLIJK GEGETEN.

Mary-Ann Ferris
22 April 2024
Smeets
14 April 2024

Shoarma was erg droog

Janny Beuvink
30 March 2024
Marjolein Lage venterink
24 March 2024
Edith de Vos
23 March 2024

Shoarmaschotel,shashlikschotel,en pizza shoarma....het was zoals gewoonlijk super lekker(en veel).Netjes op tijd bezorgd.

Joy
20 March 2024

Snelle bezorging! Eten was lekker alleen de kaas op de lachmacun met donor was vergeten

Laurens Hillen
29 February 2024
Rita
25 February 2024

Snelle bezorging. Maar helaas niet echt warm meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
17 February 2024
Roy
8 February 2024

De pizza’s waren heerlijk. Goed formaat en rijkelijk belegd. De bezorging was ook snel en netjes. Ga zo door!

Hartgerink
7 February 2024
Bashar
29 January 2024

Kwaliteit van het eten was echt super! Heerlijk eten. Wat het nog perfect zou maken, is de al gesneden pizza. Voor mij is het zelfsprekend dat het al gesneden is, ik wist niet dat ik dat erbij moest zeggen. De calzone was wel nat aan de onderkant, te veel olie misschien? Maar over het algemeen een aanraader!! Heerlijk eten :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
20 January 2024

Bestelling was niet compleet. Extra knoflook saus besteld, echter zat deze er niet bij

Martin/Monica Haarman
12 January 2024

Was weer super lekker perfect bereidt en verpakt lekkerd vers Super aardige bezorger💯💯👍

M lage venterink
8 January 2024

Was erg snel bezorgd en het was heerlijk warm het eten prima💐

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hedy
6 January 2024

Eten is lekker.goede service en snelle bezorging en altijd vriendelijk.geen verdere opmerkingen.

Aron
31 December 2023
sijmen
22 December 2023

Bestel hier altijd en is altijd om te genieten snelle bezorgen lekker warm en zeker een aanrader!

S
21 December 2023

Nr 18 is niet nr 18.. is al voor de 2e keer mis gegaan.

René Kapers
9 December 2023

De kip döner was heerlijk. Ruim voldoende en lekker veel vlees. De pizza was ook super. Dit is de reden dat wij bij jullie bestellen.

Marion
9 December 2023

Allen heerlijk met smaak gegeten

Dennis
26 November 2023
Rb
19 November 2023
C
18 November 2023

Het eten was lauw. De smaak van de gerechten was verder wel goed.

mrk
18 November 2023

Perfect op tijd en ook goed warm bezorgd.

C.J.van Attikum
17 November 2023

Na een tijd niet gebruik te hebben gemaakt van B.P. omdat de pizza's ons te zwart gebakken waren en enkele keren de bestellingen niet kompleet waren. Toch weer een poging gedaan, en we moeten nu oordelen, dat de bestelde pizza's nu, echt goed waren.. en de bestelling keurig optijd was. B.P. ga zo door, je hebt een oude klant terug..

Soer
12 November 2023
Natasja
6 November 2023

Normaal gesproken geen klachten echter vandaag de doner niet helemaal gaar, was vet, roze van kleur. Jammer, volgende keer weer beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kuiper
4 November 2023

Helaas was de pizza koud bij aankomst. Eerdere ervaringen altijd goed geweest.

Nvt
26 October 2023

Nr1 zoals altijd, beste van losser👍

H3sen
30 September 2023

Sneller geleverd dan aan gegeven

Sonja
29 September 2023

Prima eten mooi op tijd gebracht

Anoniem
22 September 2023

Goed eten en goede service, had alleen een beetje medelijden met de bezorger die door de regen moest fietsen 😂

Monique
21 September 2023

Lekker eten!

Rob
27 August 2023

De bezorging was snel en het eten was lekker warm. Ik vond alleen het vlees en aardappelen een beetje te zout.

Niels
22 August 2023

Shoarma en aardappeltjes waren lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo Even
21 August 2023

Snel bezorgd en heerlijk van smaak, het was verassend lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kreuzberg
19 August 2023

Er was iets fout gegaan met onze bestelling maar dat is zeer snel en goed opgelost. Het eten was heel lekker!

Arthur smeets
18 August 2023

De ananas lag allemaal in het midden ipv verdeeld over de pizza

D
14 August 2023

Snel en de beste calzone van losser👍👍 (totaal niet vet zoals de rest!)

MARIA ISABEL MARTINEZ FERNANDEZ
12 August 2023

IK HEB EERDER BIJ JULLIE BESTELD TOEN VOND IK HET SUPER , MAAR VANDAAG VOND IK HET ALLESBEHALVE GOED , IK BESTEL 2X TZATZIKI-SAUS, KRIJG ER MAAR 1 & DE PATAT WAS ZO SLAP & ONGEKRUID , ZAT TOTAAL GEEN SMAAK AAN . EN WAAROM KUN GEEN KLEINE PORTIE PATAT BESTELLEN , DE HELFT MOET JE WEGGOOIEN.

Albert
5 August 2023
Albert Driever
25 July 2023
Hugo Camps
22 July 2023

Was Oke. Lahmacun en aardappels. Veel eerder bezorgd dan aangegeven(3 kwartier eerder…..)

D
18 July 2023
Janneke Gouma
16 July 2023

De bezoeging was vriendelijk en sneller dan gepland. Er ontbrak bij de shoarmaschotel hawai de kaas en de ham. Ook hadden we dit keer 1 bakje knoflooksaus minder dan besteld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom
10 July 2023
Rolink
9 July 2023

Smaak van eten zoals altijd lekker. Het was echt lauw dat was erg jammer

MI MARTINEZ FERNANDEZ
5 July 2023

SUPER LEKKER & ERG OP TIJDBEZORGD.

Tom
4 July 2023
Jo
2 July 2023

Grote portie, en binnen de afgesproken tijd bezorgd! Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E
2 July 2023

!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manita
13 June 2023
Iris vdw
11 June 2023

Ik weet niet wat er met de broodjes was gebeurt maar alles lag eraf en moest je zelf weer als broodje in mekaar zetten! Aardappels waren erg slof en in het bakje gegooid. Jammer! Normaal wel tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom
10 June 2023

Geen saus erbij dat vond ik jammer. Verder vond ik het wel goed.

Gaby Munster
10 June 2023
Jan Snijders
7 June 2023

Prima oplossing van problemen en prima service

Femke
4 June 2023

Specifiek gevraagd om zonder kaas , is het alsnog zonder kaas

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

22 May 2023
Juyik
21 May 2023
Kees Witziers
14 May 2023
Jaarsma
2 May 2023

Goed en lekker!

Jaarsma
19 April 2023

Goede smaakvolle pizza's.

H.harmers
19 April 2023
J
19 April 2023

Sinds een paar jaar dit keer wel echt goed warm eten misschien hebben ze wat veranderd.

Henry
14 April 2023

Geen

Melissa
4 April 2023

Helaas pizza was koud.en geschreven zonder champignons en wat krijg ik een heel paddestoelen veld.

Anita
4 April 2023

Shoarma was droog, Saté was donker gebakken. Bezorging bijna een kwartier later dan aangegeven via de e-mail. Aardappels waren lekker, voldoende saus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joke
26 March 2023

Het was snel en warm geleverd. De pizza smaakte goed. Zeer tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kersten
25 March 2023

Ik heb nog nooit zo een vol geladen pizza gezien

Lepelaarstraat 17
19 March 2023

Lekkere bodem, voldoende gevulde pizza, goed warm en snel bezorgd👍

Tobias
16 March 2023

Ja zwaar mooi maat

Marijke
6 March 2023

Het ligt er net achter wie er staat de één keer is het eten goed en soms ook niet Moet wel zeggen de bezorging is goed en de bezorgers zijn altijd beleefd

C.J.van Attikum
23 February 2023

Girosschotel, met volgens ons kehbab kruiden. Volgens ons is Giros grieks dus anders gekruid, eens en nooit meer..

Mariët Bakker
21 February 2023
H.harmers
19 February 2023