Reviews from Bella Pyramide Losser

Recent reviews

5.0
Ellen
5 February 2023
Janny Beuvink
1 February 2023

Goede kwaliteit, op tijd en warm bezorgd, goed gedaan. En het was heel lekker

Gaby Munster
31 January 2023

Heerlijke pizza’s . Krokante bodem. Netjes bezorgd. Heel tevreden

H.harmers
29 January 2023
C.J.van Attikum
25 January 2023

Door het mee bestelde bier op de pizzadoos te leggen, bleken de campions vast aan het deksel te zitten en het karton was opgeweekt zodat het niet eetbaar was, dus nooit meer..

Slomp
24 January 2023

Een groot verbeter punt. Is wanneer een tijdstip word aangegeven dat de klant besteld of dat door jullie word aangegeven wanneer het bezorgd word. Dan moet je die aanhouden met 5 a 10 min speling. Geen 30 tot zelfs 40 min te vroeg. Aantal keer gehad , bestelling gedaan onderweg. En kom ik thuis is het er al lang. Koud en al geworden.

L
23 January 2023

Bezorger kwam 10 min later dan afgesproken. Bijna een uur in totaal moeten wachten op de pizza. Pizza was lauw. Pizza was knetterhard en tomatensaus was helemaal ingedroogd. Kortom, niet lekker! Jammer, want ben beter gewend van ze.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harmers
17 January 2023
Dilon
14 January 2023

Vrijdag avond heel laat besteld, bezorging was super snel en heel erg vers! Ga hier zeker vaker bestellen, altijd spannend savonds, maar zeker boven verwachting!

R
12 January 2023
Ilonka
7 January 2023

Bestelling was verkeerd.

Jen.
30 December 2022

Complimenten voor de bezorger die de deur dichtdeed na volle handen. Helaas was de shoarma schotel niet lekker

E
29 December 2022

8 verschillende gerechten, pizza, pasta , doner. Alles was prima

A
21 December 2022
Arda
18 December 2022

Pizza was koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

seb nijenhuis
11 December 2022

HET DUURDE LETTERLIJK EEN UUR EN EEN KWATIER HEEL LANG KEN BETER

De Vries
20 November 2022

Pizza was zoals altijd super.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harold
20 November 2022

Eten smaakt goed, was echter lauw, tegen koud aan, bij bezorging. Verder alle knoflooksaus op 1 plek in het broodje ipv verdeeld

Arno van den heuvel
19 November 2022

ik had eten bestelt na een tijdje was het eten er nog niet ik bellen en was er foutje gemaakt dus de eigenaar vertelde mij hij ging het teen gelijk maken en ik hoefde er niks voor te betalen kijk aan zo kan het ook waar ik op zei nou dan doen allebei de helft wat een super goede service en ook nog eens lekker eten dank je wel het heeft gesmaakt

Sven
12 November 2022

Vond het niet bijzonder. Lasagne lauw, kapsalon droog en de patat vd kindermenu’s lagen op de groente’s gegooid. Voor ons laatste keer.

Hogenstijn
7 November 2022

Besteld was: 1× Lahmacun met kaas € 4,50 Knoflooksaus, Geen drankje 1× Broodje shoarma kaas € 8,50 Klein, Knoflooksaus, Geen drankje Gekregen lamachun met rode saus en broodje shoarma zonder kaas Mvg hogenstijn

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Menzel
6 November 2022
Reinier Baartman
24 October 2022

bezorger was er kk snel vgm had hij straaljager fzo donër was tantoe lekker inshallah

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vrijbloed
10 October 2022

In eerste instantie was de bestelling verkeerd, maar na telefonisch contact kregen we opnieuw de juiste en lekkere pasta

Edith
6 October 2022
Marijke
3 October 2022

De bestelling was er snel. De pizza toping zagen er goed uit de bodem was ook goed dit keer niet zo dun en verbrand. Wel één puntje vond de kruiden die er op het shoarma vlees wordt gedaan voor op het brood niet zo lekker Als het zo blijft zal ik zeker weer wat vaker bestellen

Rod
2 October 2022
Bart
1 October 2022
Esther
1 October 2022

Jullie kwaliteit is altijd goed!

Benneker
28 September 2022

Het was erg lekker

Marlou
24 September 2022
Diana
20 September 2022
Ronald
18 September 2022
verstrenge michael
10 September 2022

Pizza’s waren gewoon niet lekker helaas. Wel mooi op tijd en de bezorger was vriendelijk

C
3 September 2022

Schotel was erg weinig döner . Was letterlijk een minischotel . Pizza heeft goed gesmaakt .

Dijkhof
28 August 2022

Wij hadden saté van varkenshaas besteld zag er allemaal prima uit. Alleen jammer dat de varkenshaas voor het grootste gedeelte rood(rauw) was. Naar mijn mening moet het roze zijn

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
25 August 2022

Geen lange wacht tijd . Prima eten. Top.

Rod
21 August 2022

Snelle bezorging en lekker gegeten!

Bart
20 August 2022
Twan
17 August 2022

Niet op afgesproken tijd.

Ingrid Legters
14 August 2022

Helaas zeker een uur extra moeten wachten. Na een belletje het antwoord: het is zo druk. De bestelde en betaalde sauzen ontbraken. De aardappelschijfjes waren duidelijk een keer opgewarmd. Al met al geen succes en zal voorlopig niet meer bij jullie bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sharona Wendrich
14 August 2022

De champignons in kaas/roomsaus waren dit keer niet zo lekker. De saus was flauw/dun en dit vond ik erg jammer aangezien voorgaande keren het echt heel erg lekker was!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabine de Gans
13 August 2022

Vlees was erg lekker salade ook erg lekker. Helaas de aardappeltjes en patatjes erg slap en taai niet lekker. Tip serveer patat en aardappeltjes apart in een zakje. Is een kleine moeite. Mvg sabine

Tom
10 August 2022
Snel ter plek. Warm gekomen
9 August 2022
Rod
9 August 2022
Jayden
8 August 2022
Buck
8 August 2022
Tijn
8 August 2022
Rod
6 August 2022

Lekker gegeten. Snel bezorgd.

Edwin
6 August 2022
Monique
1 August 2022

Prima service en lekker eten top

Tyra
30 July 2022

Alweer dingen vergeten…. Vorige keer de knoflooksaus, nu de spek op de pizza…. Erg jammer aangezien ik hier ook altijd extra voor betaald.

Reaction from Bella Pyramide

Beste, Bedankt voor uw bericht.erg vervelend dat uw bestelling niet compleet was excuses daarvoor.graag melden bij eerst volgende bestelling wij maken goed.zou u volgende keer telefonisch wel door geven dan kunnen wij direct nieuw na sturen en de geleverd ophalen. Mvg Alan

Jorn
23 July 2022
Hedysanting@gmail.com
18 July 2022
C Pen
14 July 2022

Het eten was zoals ik gewend ben goed. Wel jammer dat ze de bij bestelde sausen niet hebben geleverd terwijl er wel voor betaald is

Jasminn
9 July 2022

Lekkere kaas hoor volgende x mag wel gensedne

Rick Van Turnhout
9 July 2022

Snelle bezorging. Eten was mooi heet nog. Smaakte ook prima!

Rick Van Turnhout
3 July 2022

Lachmacun was zonder knoflooksaus geleverd en bijna koud bij bezorging.

Harmers
23 June 2022
Marnix Kringsman
13 June 2022

Helaas was de pizza salami koud en de portie spare-ribs zo erg klein en zeker geen € 15,00 waard. We hadden voor 1 Lahmacun “geen kaas” gevraagd, maar alle 4 hadden ze geen kaas. Verder waren alle maaltijden voortreffelijk!!!

M
11 June 2022

Eten is echt lekker, echter was mijn bestelling niet compleet en ontbrak het drinken

Eskes
11 June 2022

Gewoonweg goed eten . Keurig binnen de afgesproken tijd geleverd .

Hugo
9 June 2022
Gerjan
7 June 2022

Dönermoorden schotel voldeed aan de verwachting De pizza daarentegen niet , de rand erg hard

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Puttenaar
4 June 2022

Ik had bij de pizza extra pepers besteld die zaten er niet op( wel voor betaald) broodje shoarma had ik zonder groente besteld en er zat wel groente in!! En aan 1 kant van beide pizza’s was de bodem erg hard voor de rest lekker gegeten

Rod
28 May 2022

We hebben lekker gegeten!

Bestellen 25 minuten te laat gekomen (bijna 45 minuten wachten plus 15 minuten voordat ze waren geopend dus samen een uur wachten). Maar gellukig warm ontvangen.
21 May 2022
Reaction from Bella Pyramide

Beste, Ons bezorg tijd is binnen 45 min binnen openingstijden. Met vriendelijk groet, Alan

Joshua Clement
17 May 2022

Fijne bezorger altijd vrolijk en goede service fanta was op en ze belden netjes op om dat te melden en wat is tevens dan zou willen Tevreden klant

Erik
16 May 2022

Pizza’s waren helaas niet meer ‘vers/ warm’

Rod
10 May 2022

Jammer dat opmerking geen paprika niet werd gelezen bij de bestelde Calzone shoarma. Wel bijna half uur eerdee dan gemeld voordien bezorgd.

Molenkamp
2 May 2022

Heerlijke pizza's

Harmers
1 May 2022
Fenny van der sluis
29 April 2022

Weer super gegeten goede bezorging alleen jammer dat de aardappel slap waren ander 5 sterren gegeven

Peter Kroeze
28 April 2022

Het eten was verder goed,maar helaas was de kapsalon niet bereid zoals we van jullie gewend zijn. ( Er ontbraken wat ingrediënten). Zoals sla. Mvg

N.v.t.
27 April 2022
Henry
24 April 2022
Frank Steghuis
17 April 2022

Jammer dat je in je dorp waar ik al jaren woon bezorgkosten moet betalen!!! ‘T is vanaf jullie zaak naar mijn huis Steenstraat nog GEEN 5 met fiets en die afstand ook nog moet betalen jammer!!

Harmers
11 April 2022
Kok
10 April 2022
Belinda
6 April 2022
Monique
4 April 2022

Lekker eten en snelle service👍

Jaarsma
4 April 2022
H.harmers
3 April 2022
Boerman
22 March 2022

Aardappeltjes waren niet krokant, maar slap, tegenvaller....

Bianca Kuipers
19 March 2022

Pizza smaakte goed alleen had ik spinazie extra besteld en dat zat er niet op. Terwijl ik er dus wel voor betaald had.

Monique
1 March 2022

Lekker eten en snelle service 👍

Gaby
26 February 2022
Niklas kottig
20 February 2022
Anoniem
14 February 2022

Was wel heel erge lekkere pizza volgende keer graag minder kaas

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fenny
12 February 2022

Weer heerlijk gegeten 👍

P. Grijsen
8 February 2022
Dominique
8 February 2022
scholten
7 February 2022
Bart
31 January 2022

Het eten was heerlijk, en optijd aan huis geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irma Davna
27 January 2022

Jammer dat de knoflooksaus ontbrak

Wim
14 January 2022

Pizza’ s waren weer heerlijk en de bezorging sneller dan gedacht. Top.

Moraal
10 January 2022

Snelle bezorging, goed eten, rauwkost zat apart bij de Kapsalon, nog heerlijk vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thorsten Klompmaker
8 January 2022
Marc
1 January 2021

Pizza was een beetje aan de koude kant

Mandy
27 December 2021

Eten smaakte goed dankjewel

Snijder
27 December 2021

Broodje doner super lekker.... alleen wel erg véél doner

Olaf Poorthuis
20 December 2021
Akkerman
19 December 2021

Was heerlijk

Jolanda
18 December 2021
Melanie
12 December 2021

Goed en lekker eten. En snelle levering top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Olaf Poorthuis
6 December 2021
Karin weda
3 December 2021
Remco
28 November 2021
Leroy
20 November 2021
Richelle
6 November 2021

Smaak door de samengestelde pizza was goed, alleen erg jammer dat de pizza koud was na bezorging

Henry Boll
31 October 2021

Heerlijk 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

René
31 October 2021

Lekker en sneller dan verwacht.

Nijkamp
30 October 2021
bert ter Horst
26 October 2021

Positieve reactie van alle 5 eters

HE
24 October 2021

Eten goed, alleen bestelling klopte niet. Had een broodje shoarma kaas besteld, maar er zat geen kaas op. Bezorging snel en vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brent de Graaf
21 October 2021

De pizza was een beetje koud toen het aankwam maar voor de rest was het goed!

Engelbertink
12 October 2021

Alles was super alleen de fungi alla panna. Er zaten een paar plaatjes champignons in de veel te dunne saus. Leek meer op een te dunne soep.

Thorsten Klompmaker
10 October 2021

zeer fijne salade, snelle bezorging. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jet
1 October 2021

Heerlijke gerechten

Bart
11 September 2021
passie
10 September 2021

lekker man, en aardige bezorgers

N. Albers
6 September 2021

Heerlijke pizza, jammer dat ie al behoorlijk afgekoeld was!

Bart
3 September 2021
Sem van Mook
26 August 2021

Top! Die Kapsalon Speciaal is beste zeg jullie eerlijk! Jullie staan sowieso op 1 hier in Losser ❤️🤙🏼

Pieter
26 August 2021

Lekkere pizza's! snel klaar en goede temperatuur.

norbert
23 August 2021

fiets was omgevallen lag een beetje door elkaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melissa Alink
18 August 2021

Super. Lekkere pizza. Extra topping. Kids blij snelle bezorging

Lies
17 August 2021

Lekker eten en op tijd vr groet

Bouwman
15 August 2021

Super lekker gegeten vandaag Snelle bezorging Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Welmink
15 August 2021

lekker gegeten, bezorging prima en op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Huis
12 August 2021

Heerlijk!!

René
11 August 2021

Zag er niet zo uit alsof het plaatje maar smaakte heerlijk.

Henny Welmink
9 August 2021
Bert Ter Horst
8 August 2021

Vlot, lekker en op tijd.

Rod
7 August 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten allemaal!

Huis
6 August 2021

Het was heerlijk!

Leonie
6 August 2021

Heerlijke pizzas

WhR
5 August 2021

Top. Snel en goed afgeleverd. Goeie prijs kwaliteit.

Mieke
5 August 2021
Kok
26 July 2021

We hadden 2 pasta gerechten van zeer goede kwaliteit top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessica
25 July 2021

Heerlijke pizza's, goed van smaak en ruim belegd. Op tijd klaar op afgesproken tijdstip om op te halen.

Maria
25 July 2021

We hebben een Hamburger, een Wraps kipdoner en een kapsalon!! De kapsalon shoarma was niet echt lekker... de vlees was een beetje droog. De rest was heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin
25 July 2021

Shoarma was superlekker.

Tim
15 July 2021

Pizza döner met ui besteld en Ik kreeg met champions en jalapêno

Reaction from Bella Pyramide

beste, pizza doner standerd word geleverd met ui,champions,jalapeños.u kunt uiteraard bij opmerking aangeven zonder.

Fenny van der sluis
15 July 2021

Eten was heerlijk en super snelle bezorging en ook niet onbelangrijk het was ook nog goed warm Groetjes Fenny

Mieke Blom
9 July 2021
Gabe
3 July 2021

Altijd goed, zonder twijfel

Rob Wieldraaijer
29 June 2021

De pizza's zijn heel goed, we staan op een camping en de pizza's wotden onze plek afgeleverd. SUPER

Roula
25 June 2021

Ik ben er eerlijk gezegd niet blij mee ik heb dingen besteld maar kreeg hele andere dingen naar huis of er zaten geen dingen bij die ik besteld had dus ik zou niet terug bestellen bij bellapyramide

On bekent
20 June 2021

Slecht als opmerking gegeven geen groente op de lachmagun en wat zat er op toen ik het kreeg juist groente erop Slecht dat ze de opmerking niet leze

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Bella Pyramide

beste, dat is vervelend excuses voor ongemak.als je namelijk telefonisch had doorgegeven dan hadden wij direct nieuw nagestuurd! en de verkeerd geleverd meegenomen. bedankt voor je begrijp

Akkerman
14 June 2021

Was heerlijk

Kuijpers
2 June 2021

Beide durum döner was de knoflooksaus ver te zoeken . Hamburgers gewoon in een papieren zakje gedaan zonder een bakje alles onder het vet en de patat was slap. Helaas gaat jullie kwaliteit wat jullie voorheen hadden extreem achteruit 2e keer dat we zo'n slechte bestelling hadden ,waardoor we niet meer gaan bestellen bij jullie.

Reaction from Bella Pyramide

beste, dat is vervelend dat u niet tevreden bent excuses daarvoor!als u telefonisch had doorgegeven had wij direct de geleverd maaltijden opgehaald en nieuw nagestuurd.als toch denk dat u nog een keer bij ons wel proberen graag melden wij zullen iets leuks van maken.je kunt doorgeven dat je met mij besproken heb .groetjes alan

Simone
1 June 2021

Met het eten op zich en de bezorging is niks mis. Alleen bij ons ontbreekt altijd wel iets bij de bestelling en bij de bestelling van 2/3 weken geleden ontbraken 2 blikjes drinken. Gisteren aangegeven bij bestelling en dat we graag 2 blikjes chocomelk wilden krijgen we 2 pakjes chocomelk Dat staat toch niet in verhouding met de al betaalde blikjes drinken en mocht je geen blikjes hebben doe dan 4 pakjes er in. Nogmaals eten en bezorging top maar complete bestellingen is bij ons echt weinig voorgekomen en dat vind ik erg slordig en ben ik wel beetje klaar mee

Donald
29 May 2021

Super lekkere pizza calzone en tijdig geleverd m! Ga zo door

Akkerman
22 May 2021

Shoarma saus vergeten......jammer, wel besteld.

Bennie
22 May 2021

Was zoals gewoonlijk prima

Schulten
18 May 2021

Heerlijk eten makkelijk te bestellen snelle service

Bart
18 May 2021
Bart
13 May 2021
JP
12 May 2021

Lekker eten en snel geleverd!

W vd laan
8 May 2021

1 x kebah, zonder knoflooksaus en zonder sla wel voor betaald, super jammer en allebei de broodjes grote stukken uien

Rene Naafs
3 May 2021

Had met shoarma besteld er zat geen shoarma tussen dus 3,50 euro teveel betaalt volgende keer graag wel bestelling compleet leveren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diane
1 May 2021

Pizza besteld met extra ei ei niet ontvangen wel betaald.... De shoarma was heel hard en niet te eten .....

Henriëtte
27 April 2021

Vlotte bezorging. Vriendelijke bezorger. Lekker eten, ruime porties.

Sem
27 April 2021

Bezorgingwas veelte laat en er zat teveel ui op het broodje

Claudia posthumus
26 April 2021

Het eten was op het verkeerde adres bezorgd . Waardoor ons eten heel laat kwam.

R.Wieldraaijer
26 April 2021

Heerlijke pizza, 🍕 snelle service. Dus niets mis mee. Gaan we zeker vaker doen.

Dominique
19 April 2021
Lars
11 April 2021

Uitstekende pizza en bezorging was prima op tijd! Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan
9 April 2021

Totaalbeeld, goed eten, geen maagklachten na afloop. Verbeterpunten: Kaas op de Pizza quattro stagioni was te veel. Hebben wij eraf gescraapd. Hebben grote portie aardappelen besteld, vond meevallen hoe groot die was. Wellicht optie toevoegen aan site dat je nog iets meer erbij kunt bestellen.

Akkerman
8 April 2021

Pasta heel goed. Hamburgers teveel kruiden en te vet

Koet
6 April 2021

Super! Zeer tevreden 👍

Huis
3 April 2021

Was weer heerlijk!!

Welberg
2 April 2021

Lekkerrr eten 👍

Bianca Kuipers
1 April 2021

Had extra asperges besteld en die zaten niet op de pizza. Verder tevreden

Jolanda
1 April 2021

Helaas zat er dit keer geen rauwkost bij de shoarma schotel. Voor de rest top!

Huis
26 March 2021

Heel erg lekker!

Wesly
25 March 2021

Altijd lekker eten en bezorging altijd netjes op de afgesproken tijd 👍

Joshua
24 March 2021

Ze waren de saus vergeten gelukkig had ik zelf in huis maar die was niet zo lekker

Anne
21 March 2021

We hebben genoten van de heerlijke pizza s.

Naafs
19 March 2021

Netjes op tijd. Heerlijk gegeten

Huis
15 March 2021

Heel lekker!!

M. Smit
14 March 2021

De pizza's waren wederom heerlijk. Het kindermenu was groot genoeg (voor ons kind te groot). Daarnaast zou het pas om half 7 bezorgd worden (was het snelst) stonden ze gelukkig al om 6 uur voor de deur, toppers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mieke blom
12 March 2021

Snel en goed

marco
8 March 2021

Het was weer Heeerlijk!!!

Gerhard Poorthuis
7 March 2021

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn Damhuis
5 March 2021
Liane
4 March 2021

Shoarma was niet erg warm. En jammer dat jullie de rauwkost bij het shoarma en gebakken aardappelen in 1 bak doen. Krijg je van die lauwe rauwkost.

Denise
2 March 2021

Ik bestel hier wel vaker. Maar vanavond was het eten niet lekker en is het in prullenbak beland. Ook de knoflooksaus wordt steeds minder. Erg jammer

Reaction from Bella Pyramide

beste, dat is erg vervelend excuses voorongemaak.hier bij geef ik aan dat uw bestelling bij ons tegoed houd.graag volgende keer telefonisch aangeven dan kunnen wij direct de geleverd bestelling ophalen nieuw na sturen .vergeet niet bij ons moet altijd lekker zijn😁.alvast bedankt voor uw begrip.

Kleine
20 February 2021

Het was perfect

Martin
14 February 2021

Kwam niet op aangegeven tijdstip helaas maar eten was lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oonk
13 February 2021
Melanie Ottens
12 February 2021

Altijd super super lekker, maakt niks uit wat je besteld. Echt een aanrader top

Mieke Blom
12 February 2021

Perfect en erg lekker

Robert Horck
7 February 2021
Lieke
6 February 2021
Joshuw
6 February 2021

De grote bakje shoarma zijn erg klein Had nog wel honger na de hand Dus prijs verhouding na wat je krijgt Vind ik het iets te duur Eten was goed alleen weinig Volgende keer op zoek naar een andere afhaal tent

Wesly
26 January 2021
Marian
24 January 2021

Goede pizza, smaakte goed. Puntje van kritiek: speciaal met ansjovis besteld en betaald, maar niet gekregen. Gebeld en er kon een nieuwe gemaakt worden maar zou wel langer duren ivm afstand of de volgende keer korting. Gekozen voor laatste optie omdat we nu gingen eten samen. Keurige bezorger!

Mulder
23 January 2021

Lekker warm en snel 10 min

Melissa
22 January 2021

Was weer een perfecte pizza.en ook optijd

Rene Naafs
20 January 2021

Eten was perfect heeft ons zeer goed gesmaakt. Verder is bezorging goed en netjes

Richard
16 January 2021

Goede bezorging, alles compleet, warm en lekker eten! Top!

Richard
9 January 2021

Lekker eten, bestelling op tijd en compleet!

Mieke blom
8 January 2021

Is perfect op tijd klaar. En erg lekker

Harmers
5 January 2021

Super snel ge bragt

Reg
4 January 2021
Harmers
28 December 2020

Mooi op tijd super lekker

Mark arends
28 December 2020

Pizza was heerlijk

Morris
27 December 2020

te veel kaas op de kapsalon

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van veen
23 December 2020

Kapsalon was de kaas totaal niet gesmolten.

Melissa
23 December 2020

Het zag er super uit.en ook nog eens heerlijk.volgende x bestel ik ook weer bij jullie.

Richard
19 December 2020

Eten is altijd prima. Alleen waar bij de vorige bestelling een "extra pita" er niet bij zat, dit ook aangegeven bij het plaatsen van deze bestelling, was er nu weer een bakje extra knoflook vergeten! En dit gebeurt vaker! Vind dat erg vervelend. Niet om die paar centen maar je hebt of saus te weinig of een broodje. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om gewoon dat in het tasje te stoppen wat er besteld wordt?? Hoop dat de inpakker beter gaat opletten anders ga ik elders bestellen.

N. Oort
5 December 2020

Helemaal top

Wendy
29 November 2020

Eten smaakt lekker. Maar misschien niet handig om bezorging in overdinkel op de fiets te doen. Pizza was helaas koud.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mateusz&Joanna
18 November 2020

Altijd snel en lekker 🔝

D.Stulen
1 November 2020

buiten om dat de bezorging 1.15 duurde (zal wel druk zijn) zat er bij de broodje doner stukken aangebrand vlees. Dat was weer minder. niet gewend van jullie. Volgende keer beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
1 November 2020
Carola Wekking
30 October 2020
Tess
30 October 2020

Supersnel weer!!!

Lies
27 October 2020

Eten was erg goed ,ook optijd zoals altijd Vr groet

YoldasWaaijer
17 October 2020

Helaas zat er geen anjovis en ui op de pizza pesto, wat we wel besteld en betaald hebben.

Harry P
15 October 2020

De Quattro Stagioni en Picante pizza's waren erg lekker en de prijs was goed.

Bakker
11 October 2020

We hadden patat besteld en kregen gebakken aardappelen tot groot verdriet van de kinderen die graag patat wilden. Pizza's waren lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
11 October 2020

Bestelling klein halfuur te laat dat is geen probleem maar het eten was niet meer warm ( lauw ) de bezorger gevraagd is het druk zegt hij nee valt wel mee??? de volgende keer gaat het eten retour hou niet van lauw eten 😝

Tess
10 October 2020

Ja lekker en veel!!

Irma Davina
4 October 2020
Raymond
4 October 2020

De 3 kipschotels waren een klein beetje aangebrand en de aardappelschijfjes waren niet lekker krokant zoals anders, maar slap en te weinig kruiden. Helaas niet zoals gewend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom Schansman
26 September 2020

Tweede keer in korte tijd dat er te weinig saus is geleverd. Ik wil geen punt maken om 50 cent maar storend is het wel. Graag volgende keer beter opletten! Verder alles prima.

Martin
24 September 2020

Kwalitatief goede gerechten en snelle levering ! Top 👍

iris snippert
16 September 2020

Lekker gegeten! Viel wel op dat in het weekend de pizza kleiner is en minder belegd.. Vandaag was het dus top 😁

Liane
15 September 2020

Mooi op tijd. Lekker van smaak en goede temperatuur.

Rene
6 September 2020

Eten was echt top heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim
31 August 2020

Helaas miste de saus bij de Doner, gelukkig hadden we nog zelf saus thuis.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zara Kuipers
30 August 2020
patricia
29 August 2020

super snel bezorgd

Denise
24 August 2020

Het was weer perfect !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Biezeman
20 August 2020

Ondanks dat we vlakbij wonen waren de pizza’s nagenoeg koud. Beetje jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mzw
17 August 2020

Alles was weer heerlijk zoals gewoonlijk, alleen jammer dat ik bechamel/roomsaus over mn pasta pollo penne had i.p.v. tomatensaus...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Goedhart
17 August 2020

De kwaliteit is prima en we komen zeker terug om eten te bestellen. ik heb er begrip voor dat het druk is maar ik vind drie kwartier later bezorgen dan aangegeven wel erg veel vertraging. Geef dan aan dat het druk is en haal de gewenste tijd (als dat voor jullie niet mogelijk is) eruit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Bella Pyramide

beste, wij vinden erg vervelende voor u zo lang moet wachten.graag aangeven bij eerst volgende bestelling wij gaan zeker iets daarmee doen. excuses voor het ongemak

Ellen van Rooij
17 August 2020

Er zat heel weinig shoarma in het broodje shoarma. En de patatjes van de kindermenus waren ontzettend slap. Voor de rest weer keurig bezorgd en verzorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Bella Pyramide

beste, graag aangeven bij eerst volgende bestelling wij gaan zeker iets daarmee doen. excuses voor ongemak

HennyWelmink
13 August 2020

Heerlijke maaltijd

Irma Davina
12 August 2020

Heerlijk genoten van de verrukkelijke pizza

E.D.
12 August 2020

geweldig lekker en tegen een prima prijs

Mark
12 August 2020
Jose
10 August 2020

Eten erg lekker! Bezorgservice was snel en goed. En de pizza was niet te vet!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tyra
8 August 2020

Was weer heerlijk en zijn top mensen. Met deze hitte werken #respect

Tyra
2 August 2020

Smaakte net zoals altijd heerlijk, maar ze zijn helaas vergeten knoflooksaus mee te geven...

Marco
2 August 2020

Super service en kwaliteit!

Belinda
30 July 2020

De pasta tonno was niet geweldig..Volledig gaar gekookt waardoor het als snot uit elkaar viel, misschien was dit ook de oorzaak van het niet goed afgesloten bakje..De helft van de inhoud lag n.l. onderin het bezorgtasje.. De Pizza , tosti's en de aardappeltjes waren prima..

Sas
28 July 2020
Christa
25 July 2020

Bezorging was 20 minuten later, er miste een bakje saus en de Griekse salade was te veel ui en ik vraag me af of de feta kaas wel goed was. We hebben de salade uiteindelijk weg gegooid.

Reaction from Bella Pyramide

beste christe wij hebben zo juist uw reactie ontvangen wij vinden erg vervelend voor u.als telefonisch contact had direct opgenomen had dan direct kunnen oplossen maar toch graag melden bij eerst volgende bestelling van u dal zal wij zeker iets leuks van maken excuses voor ongemak. met vriendelijk groet, alan bella pyramide losser

Tom
24 July 2020

Prima.

Jefffey
19 July 2020

Gisteren een pizza besteld welke op de foto er anders uit ziet dan gekregen. Tip pas de foto aan. Doner box besteld waar van de doner erg droog was

Luuk Masselink
13 July 2020

Slecht, we bestellen regelmatig en het is de laatste keren steeds slechter. Als we extra pits bestellen zit deze er steeds niet bij, doner die veel te droog is en ontbrekende sauzen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rw
13 July 2020
Harmers
9 July 2020

Super lekker en snel gebracht

Hesselink
8 July 2020

Bij de døner pizza's was de pizza maar erg weinig bezaaid met døner. Erg jammer. Bij de shoarma Pizza was het al iets beter. De salami pizza was daarentegen prima tot perfect. We hopen dat het verbetert.

Beuvink
4 July 2020

Snel, lekker en goed

Patrick B
2 July 2020

Prima, was heerlijk

S ankone
29 June 2020

Bezorgtijd van een uur en het eten was niet al te warm meer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn van Leeuwen
26 June 2020

We hebben gebeld dat het adres op een andere locatie was dan google maps aangeeft, maar we moesten de bezorger toch zelf tegemoet rijden, anders was het fout gegaan, maar de pizza's waren erg lekker!

Ellen van Rooij
23 June 2020

Onze pizza was zo goed als koud. De rest dat we hadden was uitstekend.

Scheepbouwer
22 June 2020

Bezorging was goed hoor maar het was een half uur later dan de tijd die via mail was doorgegeven. Tussen bestelling plaatsen en bezorgtijden zat al 50 min en dan nog een half uur wachten. Dit is overigens al de tweede keer dat dit gebeurd met dit verschil dat het dit keer wel warm was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita
9 June 2020

Vind alleen jammer dat er nu grote tomaat stukken bij zijn

Kempers
8 June 2020

Het smaakte super goed! Was ook nog goed warm, zeer tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Herman
8 June 2020

Ik begrijp dat het druk is op bepaalde tijdstippen maar als je op tijd een bepaalde tijd afspreekt en je presteerd het dan nog om 45 min te laat te komen scheelt er iets aan de planning. En dan vergeet je ook nog de sausjes beetje erg!kun je nog later beginnen met eten. Het eten was overigens lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simone Vormeer
3 June 2020

Eten is altijd lekker,bezorging ook top alleen soms gaat het mis qua drinken wat er niet bijzit of zoals gisteren aangegeven bij opmerkingen geen groente op broodje kebab en wat zit er op... groente dus soms beetje slordig maar eten 👍

Saller
1 June 2020

Top lekkere pizza👍

Coen
28 May 2020
Denise
26 May 2020

het was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N. Oort
26 May 2020

Goed, stond klaar, was warm .....

E Moes
12 May 2020

Heerlijke piza gegeten, mooi op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J De jonge
6 May 2020

Was prima optijd bezorgd, en nog erg warm prima.

Anoniem
3 May 2020

De schnitzel besteld. Waarbij de saus er nagenoeg niet op zat en het vlees te donker gebakken was. De aardappeltjes waren veel te hard sommigen zelfs zwart. Wel vaker besteld maar dit keer was het echt niet het beste wat ze hebben.

Spijker
30 April 2020

Pizza ham kaas besteld met als extra topping salami. Wat krijg je kaas en salami. Ham is nergens te vinden